PolitikaIzdvojeno

Milanović poručuje Ličanima: Ovaj kraj ne treba ničiju milost. Ovdje imate krasnu zemlju, ima vas 50 tisuća,…

PREDSJEDNIK U GLAVNOM LIČKOM GRADU

Predsjednik Zoran Milanović danas je u Gospiću

Prigodni govor na Jeseni u Lici održao je Zoran Milanović. Podsjetio je građane da se i tijekom manifestacije pridržavaju epidemioloških mjera.

”Ponašajte se kao Šveđani. Čuvajte svoje zdravlje, ali ne izgubite svoju pamet”, poručio je Ličanima.

Prisjetio se svoje bake koja je rodom iz Like i koja mu je govorila da je u Lici ”više međeda nego ljudi”. ”Te bakine priče o susretima s medvjedima i šumom na rubu Krasnog obilježile su moje djetinjstvo. To je ono što nosim u sebi”, piše dnevnik.hr. 

”Ovaj kraj ne treba ničiju milost. Ovdje imate krasnu zemlju, ima vas 50 tisuća, što nije nikakva drama niti poziv na uzbunu. Pedeset tisuća ljudi na ovom komadu domovine mogu kvalitetno živjeti”, kaže Milanović.

Dodao je da stanovnici Like imaju sve preduvjete da na tom području žive kvalitetno. ”Vaše usluge mame i privlače ljude ne samo iz Hrvatske nego i Europe, imate nacionalne parkove. To je torba novca, zagrabite u nju”, prenosi dnevnik.hr.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close