VijestiGrad ZagrebPolitika

Milan Bandić: “Uvijek smo davali i davat ćemo potporu Lici, kao i onome što se danas događa u Gospiću”

U  sklopu posjeta manifestaciji „Jesen u Lici“ predsjednik Stranke rada i solidarnosti  i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić boravio je u Gospiću u čijoj su pratnji bili predsjednica mladeži Natalija Prica-Oreški, pročelnik ureda gradonačelnika Miro Laco i predsjednik gradske orgnizacije Dugo Selo Pave Vukelić.


U stranačkim prostorijama Predsjednik se sastao sa članovima stranke i otvorio izložbu slika akademskog slikara Sergeja Mikića čije su slike izložene upravo u prostorijama stranke u Gospiću.

Mi smo stranka stara nepune četiri godine, peti po popularnosti u RH. Uvijek smo davali i davat ćemo potporu Lici, kao i onome što se danas događa u Gospiću. Znam kada se Ličani na nešto odluče da tu nema stajanja. Zato danas zahvaljujem svima koji ste došli jer dijelimo isti svjetonazor. Mi ne rušimo nikoga, samo nastojimo dati svoj doprinos demokraciji i popravljati život oko nas. Naša stranka je u Gospiću stvorena da bi sve bilo bolje, da bi se pomagalo, a ne da bi se rušilo. To je ljudski i moralno. Hrvatska se danas brani i čuva radom, obrazovanjem, poštenjem i demografskom obnovom. Uvijek ponavljam da uza sve ovo moramo biti i socijalno osviješteni, moramo biti solidarni“, kazao je Bandić.

U ime domaćina govorio je predsjednik Gradske organizacije Stranke rada i solidarnosti Gospić i povjerenik za Ličko-senjsku županiju Antonio Milinković kazavši kako je stranka u Gospiću osnovana točno prije godinu dana te kako okuplja sve više članova što je dobar pokazatelj u demokratizaciji političke scene na ovim područjima.

Naglasio je kako se u kući gdje su smještene stranačke prostorije rodio poznati hrvatski slikar Miroslav Kraljević te je i tom prigodom upriličena ova izložba slika akademskog slikara Sergeja Mikića koji se iz Zagreba odnedavno preselio u Gospić.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close