Grad ZagrebLifestyle

MILAN BANDIĆ primio novinare u Palači Dverce

U gradskoj palači Dverce gradonačelnik Milan Bandić priredio je tradicionalni prijem za novinare i urednike iz šezdesetak redakcija koje prate rad Gradonačelnika i Gradske uprave.

Uz zahvalu novinarima na objektivnom, profesionalnom i etičnom izvještavanju, gradonačelnik Bandić je poručio da će njegov rad i rad njegovih suradnika u tekućoj godini biti još efikasniji, da će još više raditi na projektima koji su od interesa za građane grada Zagreba. Novinarima je također poručio da očekuje još oštrija pera te izrazio uvjerenje da će suradnja i ove godine biti uspješna.

U ime novinari, gradonačelniku i njegovim suradnicima na suradnji se zahvalio predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Saša Leković.

Uz brojne novinare i urednike iz različitih medija te vodstva Hrvatskog novinarskog društva, prijemu su nazočili i gradski zastupnici, predstavnici Holdinga, Gradske uprave, gradskih četvrti i Turističke zajednice Grada Zagreba

Primanju novinara s našeg portala prisustvovali su Ante Fumić i Petra Jozipović.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close