Sport

MILAN BANDIĆ čestita Rodešu i Kolegi: BRAVO DEČKI!

Od danas Hrvatska ima svjetskog prvaka u skijanju. Istok Rodeš osvojio je zlato u Sočiju, a treće mjesto osvojio je i sada brončani Elias Kolega. Povodom uspjeha oglasio se gradonačelnik Zagreba gosp. Milan Bandić.

Bravo dečki!

Neizmjerno ste nas razveseli i učinili ponosnima vašim sjajnim uspjehom na svjetskom juniorskom prvenstvu, što je rezultat vašega talenta, zalaganja i skijaške kvalitete.

Pokazali ste nam kako ne moramo strahovati za  budućnost hrvatskog skijanja, da ste spremni za njegove najviše dosege i da ćete uskoro stati uz bok našem Ivici Kosteliću, Natku Zrnčiću Dimu i ostalima.

Još jednom vam upućujem iskrene čestitke na osvojenoj zlatnoj i brončanoj medalji i želim vam da ostanete takvi kakvi jeste, sa srcem punim entuzijazma, puni energije i želje za uspjehom.

Sretno!


Foto: CroSki

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close