Tehnologija

Microsoft lansirao Office 2016

Kompanija Microsoft diljem je svijeta lansirala Office 2016. Ovaj paket aplikacija najnoviji je dodatak sustavu Office 365, pretplatničkom servisu u oblaku kompanije Microsoft koji korisnicima pruža mogućnost zajedničkog rada.


Kompanija Microsoft danas je predstavila i nove, poboljšane servise Office 365 razvijene za timsku produktivnost, obavijestili su danas u svoj službenom priopćenju.

“Način kako ljudi rade korjenito se promijenio i upravo je zato Microsoft fokusiran na nova rješenja i unaprjeđenje produktivnosti i poslovnih procesa s ciljem stvaranja ‘mobile-first, cloud-first’ svijeta”, rekao je tom prilikom Satya Nadella, predsjednik uprave kompanije Microsoft.

Office 2016 donosi nove verzije računalnih aplikacija za operativni sustav Windows kao što su Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio i Access. Pretplatom na uslugu Office 365 korisnicima su na raspolaganju uvijek ažurirane aplikacije koje se mogu koristiti na širokoj paleti uređaja. Ove aplikacije dolaze u kombinaciji sa servisima koji se neprestano razvijaju poput servisa za online pohranu podataka OneDrive, Skype for Business, Delve, Yammer te sigurnosnih rješenja dosad rezerviranih za enterprise pakete.

Više čitajte na bug.hr


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close