Scena

Michel Legrand i Natalie Dessay 14.2. u Lisinskom

U sklopu ciklusa Lisinski subotom, 14. veljače gostovat će soparnistica Natalie Dessay, pratiti će ju Michel Legrand na glasoviru.

Zajedno su snimili album “Entre elle et lui” koji će izvesti na koncertu.
Natalie Dessay (sopran) & Michel Legrand (glasovir)
Datum i vrijeme: subota, 14.2.2015. 19:30
Mjesto održavanja: K.D. Vatroslava Lisinskog, Zagreb
Cijena ulaznice: 160/200/240 Kn

Dobitnik 5 Grammya i 3 Oscara za glazbu, Michel Legrand, osim što sklada i dirigira, svira i nekoliko instrumenata. Na ovom koncertu slušat ćete ga kao pjevača i pijanista uz jednu od najkompletnijih francuskih opernih pjevačica i glumica, Natalie Dessay.

Legrand je već surađivao s izvođačima kao što su Maurice Chevlier, Edith Piaf, Miles Davis, Neil Daimond, Barbra Streisand i Aretha Franklin, a njegove su pjesme snimali i Frank Sinatra, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Liza Minnelli i Nina Simone.

Cijena ulaznica iznosi 160, 200 i 240 kuna i možete ih kupiti na prodajnim mjestima sustava Ulaznice.hr (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

Tekst: muzika.hr

Foto: themontrealeronline.com

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close