GlazbaIzdvojeno

Mia Dimšić predstavljat će Hrvatsku na ovogodišnjoj Euroviziji s pjesmom “Guilty Pleasure”!

Jedna od najpopularnijih mladih kantautorica, Mia Dimšić, zablistala je u svom debitantskom nastupu na Dori 2022.


U posljednjoj izvedbi subotnje večeri Mia je oduševila publiku i stručni žiri zanimljivom scenskom pričom i posebnim nastupom na kakav od nje nismo navikli.

Najavljivala je Mia plesnu koreografiju i emotivnu izvedbu, a upravo se to pokazalo ključnim za pobjedu na ovogodišnjoj Dori. Pop pjesmom “Guilty Pleasure” Mia je još više iskoračila prema svjetskom pop zvuku koji predvode Taylor Swift i Ed Sheeran.

U emocijama nabijenoj večeri Mia je samopouzdano vladala pozornicom u Opatiji i pokazala zavidne vokalne sposobnosti. Glazbu i tekst za “Guilty Pleasure” Mia je napisala uz pomoć svog standardnog autorskog tima koji čine Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, a autor aranžmana je Ante Gelo.

“Danas sam shvatila da imam najbolje ljude i najbolji tim oko sebe. Zahvaljujem prije svega Damiru Bačiću jer bez njega ne bi mogla ništa. Zahvaljujem izdavaču, Croatia Recordsu, svima koji su pomogli na bilo koji način, a svakako hvala i mojoj obitelji i ispričavam se ako sam nekoga izostavila, jer sam jako uzbuđena oko svega”, rekla je Mia Dimšić nakon pobjede na Dori.

Senzacionalan je ovo uspjeh za pjevačicu koja je svoj prvi singl “Budi mi blizu” objavila 2015. godine, a koja danas iza sebe ima već tri studijska albuma. Mijina popularnost u regiji raste iz godine u godinu, a ovogodišnja Eurovizija je njezina velika prilika da se iskaže i na europskoj razini. Za nju sada slijedi period intenzivnih priprema za nastup na Euroviziji u talijanskom Torinu koji će ljubitelji glazbe diljem Europe pratiti s velikom pozornošću. Eurovizija će biti održana od 10. do 14. svibnja kada je predviđeno veliko finale.

Osim nastupa, u Opatiji je ove subote predstavljen i nosač zvuka ovogodišnje Dore o kojemu su govorili Želimir Babogredac, direktor Croatia Recordsa, Klaudija Čular, urednica izdanja te urednica u Croatia Recordsu i Tomislav Štengl, voditelj projekta Dora 2022. Na nosaču zvuka nalaze se sve pjesme s Dore koje će od ponedjeljak biti dostupne i na svim svjetskim streaming servisima.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close