Scena

Mia Dimšić objavila spot za pjesmu “Bezimeni”

Album prvijenac Mije Dimšić, luksuzno CD+DVD izdanje “Život nije siv”, koje je u prodaji od prvog dana proljeća, vrhunac je dosadašnje karijere jedne od najboljih kantautorica na sceni i izdanje koje jednako cijeni struka i slušateljstvo.


U ponedjeljak je premijerno emitiran spot za singl “Bezimeni”, a pjesmu koja nosi iznimno snažnu poruku napisala je sama Mia.

Pjesma je nastala nakon neugodnog iskustva na jednoj svirci, kada nas je jedan gospodin napadao s svojim željama koje mi nismo mogli ispuniti. U tom trenu se nisam uopće željela raspravljati s njim, samo sam pomislila – kako ćeš ti dobiti svoju pjesmu. I “Bezimeni” je upravo ta pjesma, pjesma koja govori o glasnoj većini koji svoje mišljenje nameću ljudima oko sebe. Moj savjet je – pustite ih, neka viču, a vi dalje radite po svom, jer to je jedini ispravan način da se postignu velike stvari u životu”, kaže Mia o nastanku pjesme.

Pjesma je dobila izniman aranžman koji je djelo Branimira Jovanovca Banija, a isti je inspirirao Marka Zeljkovića – Zelju da za ovu pjesmu napravi spot koji nevjerojatno odražava sadržaj pjesme.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close