DogađanjaVijesti

Mia Dimšić najavila prvi samostalni koncert u Splitu

Višestruka dobitnica Porina i jedna od najpopularnijih hrvatskih glazbenica, Mia Dimšić, nastupit će u subotu, 20. listopada u dvorani ŠC “Gripe” u Splitu s početkom u 19 sati, što će biti njezin prvi koncert u gradu pod Marjanom.


Iako je Mia ove godine održala cijeli niz koncerata, na malim i velikim pozornicama, ne krije uzbuđenje prije nastupa u gradu uz kojeg veže nevjerojatne uspomene.

Puno mi znači što ću prvi put nastupiti u Splitu gdje sam svoju prvu autorsku pjesmu “Život nije siv” izvela 2016. godine na Splitskom festivalu, a iduću godinu vratila sam se s pjesmom “Sunce, oblak, vjetar” i osvojila 3 nagrade. Festival je toliko pridonio mojoj glazbenoj priči, otvorio mi hrpu novih vrata i tu sam sklopila neka od najljepših prijateljstava. Dva puta sam imala i čast nastupiti u Spaladium areni na dodjelama Porina i uz svaku me vežu uspomene za cijeli život, posebno posljednju na kojoj smo moj tim i ja osvojili 6 Porina. Ovo je najmanje što mogu učiniti za sve što mi je taj grad pružio i jako se veselim koncertu, rekla je Mia.

Organizator koncerta je udruga Picaferaj u čije ime je Anet Rožić na press konferenciji zahvalila Miji na ukazanom povjerenju i dolasku u Split te posebno zahvalila domaćinu koncerta, Bakra Steak & Pizza Baru i grafičkom studiju Pixera, zbog čije suradnje će učenici s područja grada i Splitsko-dalmatinske županije moći kupiti ulaznice po povoljnijoj cijeni od 50 kuna.

 

 

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close