ScenaZdravlje

Menstrualni dopust, da i to postoji!

Britanska kompanija Coexist upravo je postala rano mjesto iz snova za sve žene. Naime, čelnici kompanije odlučili su svojim zaposlenicama omogućiti menstrualni dopust


Koliko ste se puta tijekom menstruacije probudili s jakim grčevima i umjesto odlaska na posao poželjeli ostati kod uće?

Zaposlenice britanske kompanije Coexist od sada će to moći napraviti svaki mjesec. Naime, čelnici kompanije omogućit će immenstrualni dopust tj. slobodne dane za vrijeme menstruacije jer žele da sve zaposlenice budu zadovoljne i osjećaju se dobro na radnom mjestu.

Kao upravitelj osoblja često sam imao prilike vidjeti žene kako pate tijekom menstruacije, sklupčane zbog bolova. One osjećaju krivnju zbog toga i zato često sjede za svojim stolovima u tišini i ne žele priznati da im nije dobro, rekao je za Press Association Ben Baxter, jedan od direktora kompanije.

Sve zaposlenice oduševljene su zbog ove vijesti, a kompanija smatra kako će tako biti još produktivnije.

Ovdje se ne radi o tome da zaposlenice dobivaju više godišnjeg nego o tome da se radi s više fleksibilnosti, u skladu s njihovim menstrualnim ciklusom i tako se dostiže balans u odnosu posla i života, zaključio je Baxter.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr | Foto: ginekologija-husar.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close