SportIzdvojeno

Memorijalni turnir „Joso Starčević – Ćele” u Gospić donosi rukometni spektakl

Prvo izdanje Memorijalnog turnira „Joso Starčević – Ćele“ održati će se u subotu, 21. kolovoza 2021. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću, te je, kako i sam naziv govori, posvećen jednom od osnivača Rukometnog kluba “Gospić i osobi koja je cijeli svoj život posvetila sportu i razvoju rukometa u Gospiću te na taj način zadužila klub i društvo.

Na rukometnom spektaklu u organizaciji Rukometnog kluba „Gospić“ sudjelovat će sljedeće ekipe:

RK BJELOVAR – Premijer liga
RK UMAG – Premijer liga
RK RIBOLA KAŠTELA – 1.HRL jug
RK GOSPIĆ – 1.HRL jug

“Ekipe koje će uveličati ovaj događaj pripadaju samom vrhu rukometa u Hrvatskoj, što i gospićki klub gura stepenicu više na istoj piramidi i još ga jednom potvrđuje kao najbolji i najuspješniji klub u Gospiću i njegovoj okolici.

Na žalost, zbog epidemioloških mjera, gledatelji neće moći podržati rukometaše Gospića u utakmicama protiv klubova iz najkvalitetnije rukometnog ranga u Hrvatskoj, neće moći uveličati ovaj hvale vrijedan rukometni događaj i na taj način odati počast rukometnoj legendi Gospića”, stoji u priopćenju Rukometnog kluba Gospić.

RASPORED

11:00 sati – RK BJELOVAR – RK RIBOLA KAŠTELA
12:30 sati – RK GOSPIĆ – RK UMAG
14:00 sati – SLUŽBENO OTVARANJE TURNIRA
14:20 sati – UTAKMICA MLAĐIH DOBNIH SKUPINA
15:30 sati – UTAKMICA ZA 3. MJESTO
17:00 sati – FINALE
18:30 sati – DODJELA NAGRADA

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close