GlazbaVijesti

Mejaši napravili vlastito pivo i krenuli na pijanku od Hrvatske do Češke

Tko bi mogao pomisliti da će veseli Mejaši, popularni tamburaši u starkama, nadmašiti čak puno starije i iskusnije rokere; i to još na njihovom terenu?


Duhoviti glazbenici iz Varaždina napravili su vlastito pivo, snimili novu pjesmu i krenuli na zabavnu pijanku od Hrvatske pa sve do Češke. Njihove zgode i nezgode s tog putovanja na koje se ne možete ne nasmijati dobile su i videoizdanje spota “Češka” koje upravo predstavljamo.
To je posljednji singl s njihova albuma Nova godina i upravo ovom pjesmom Mejaši najavljuju povratak koncertima i druženjima s publikom.
“Sretan sam što se napokon vraćamo tamo gdje smo stali prije dvije godine i upravo ovom pjesmom želimo publici pružiti veselje na koje smo ih navikli kroz sve ove godine rada. Pjesma “Češka” napravljena je baš u našem prepoznatljivom ‘mejaškom’ stilu i jako se veselim koncertima koji su pred nama, a po trenutnom rasporedu, do kraja ljeta, obići ćemo čitav teren od Slavonije do Dalmacije te Sloveniju i Austriju”, istaknuo je šef benda Nikola Bosilj.
Pjevač grupe Edo Drakulić nadovezao se na svog kolegu iz benda.
“Ovim veselim videospotom za “Češku” zaokružujemo još jedno glazbeno i životno poglavlje u našim životima. Čekali smo pravi trenutak za to i smatramo da je uz početak ljeta i dozvoljena okupljanja, “Češka” sada dodatni poziv na zabavu, veselje i dobru pijanku s društvom. Prisjetili smo se, također, kako je to bilo u našim maturantskim danima kada je baš Češka bila jedno od glavnih odredišta za naša putovanja, poznata po zabavi i dobrom pivu. Posebno nas je razveselilo što smo se vratili deset godina unazad, prisjetili se naših početaka i pružili ljudima ono po čemu smo mi kao bend prepoznatljivi i po čemu nas pamte. Prepoznatljiv ritam, šaljiv tekst, karirane košulje i naša ludost samo su neke od stvari koje ćete prepoznati u našem novom spotu”, kaže Edo.
A sada trk na Youtube, naučite Češku do ljeta i zalijte sve dobro Mejaškim pivom”, zaključuju duhoviti dečki.
Glazbu i tekst za pjesmu potpisuje Nikola Bosilj, a aranžman, uz Nikolu, potpisuje Branimir Mihaljević. Nikola je spot i režirao, a lijepa, no zločesta djevojka u spotu njihova je prijateljica Ines Nikić.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close