ShowbizLičko-senjska županija

Megi iz Života na vagi: “Kao dosta mladih ljudi, i ja sam napustila državu”

MLADA GOSPIĆANKA

Magdalena Megi Štimac jedna je od najsimpatičnijih kandidatkinja ‘Života na vagi’, koja je 2018. godine sudjelovala u trećoj sezoni.


Ubrzo nakon izlaska iz showa ova 25-godišnjakinja se iz rodnog Gospića sa zaručnikom preselila u Švedsku, ali kolegama kandidatima i danas su puna usta njezina imena jer ih je osvojila svojom neposrednošću pa su i danas dobri prijatelji.

Megi je za RTL otkrila koliko se njezin život otad promijenio, kako je u Švedskoj, ali i kakvi su joj planovi za budućnost.

Svega par mjeseci nakon završetka showa napustila sam Hrvatsku sa svojim zaručnikom. Živimo u Švedskoj, točnije u Katrineholmu. Oboje radimo, a ja uz posao idem u školu za jezik. Mogu reći da mi je vrlo zanimljivo, upoznajem nove ljude, stječem prijatelje iz cijelog svijeta”, otkriva Magdalena te dodaje, “Kao dosta mladih ljudi, i ja sam napustila državu. Posao u Hrvatskoj nisam imala i nakon kratkog razmišljanja odlučili smo se na taj potez.”

Puno toga izdogađalo se otkako je završio ‘Život na vagi’.

Život mi se okrenuo totalno, samo od preseljenja u drugu državu, upoznavanja novih ljudi, tradicije, okoline. A ‘Život na vagi’ ostaje iza negdje potisnutno kao jedno zanimljivo razdoblje života”, kaže.

No, osim iskustva, u showu je stekla i nove prijatelje s kojima se i dalje intenzivno čuje. “U kontaktu sam ostala s Martom, Keti, Filomenom i Alenom, a čujem se i sa Sarom iz prošle sezone. Nedavno me posjetila Filomena, koja je također trenutno u Švedskoj”, otkriva.

Teško je ne spomenuti i prerani odlazak Vanje Žikić s kojom je bila u showu. “Vanjin prerani odlazak šokirao me kao i sve ostale. Valjda još ni sada nisam svjesna da je to istina. Ali zapravo me njezin odlazak osvjestio da jednostavno treba živjeti i uživati sa sobom i svojim bližnjima jer, nažalost, nikada ne znaš kad će doći kraj”, govori.

Dok su se njezini prijatelji u Hrvatskoj na razne načine snalazili kako bi odradili svoje treninge, zbog mjera na početku pandemije koronavirusa, koje su bile prilično fleksibilne u Švedskoj, Magdalenino iskustvo sasvim je drugačije.

U Švedskoj nisu bile mjere kao u Hrvatskoj, ovdje je sve normalno funkcioniralo, normalno smo se kretali i radili sve kao i prije pandemije, stoga nemam osjećaj za ovo što se trenutno događa, ali vjerujem da bi se sasvim dobro snašla i u karanteni”, prepričava osobno iskustvo.

Ipak, ovog ljeta ne dolazi u rodni Gospić.

“Ove godine nemamo u planu doći u Hrvatsku, ali sljedeće svakako dolazimo”, kaže.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Privatna zbirka / RTL.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close