Scena

Međunarodni sajam turizma – Place2go

Ako volite putovati, dođite na međunarodni sajam turizma Place2go, gdje će se od 13. do 15. ožujka u Boćarskom domu predstaviti mnoge destinacije iz raznih dijelova svijeta, a očekuju vas i bogate nagrade s putovanjima u europske i daleke zemlje.


Od 13. do 15. ožujka u Boćarskom domu održat će se međunarodni sajam turizma Place2go u svom četvrtom izdanju. U vijeku jednog sajma četiri godine znači da je projekt „stao na noge”, da ga je publika prepoznala i da su izlagači zadovoljni njegovim sadržajima, što potvrđuje i činjenica da sajam značajno raste, i to ne samo kvantitetom nego i kvalitetom. Vidljivo je to prije svega u činjenici da su ga prepoznale zemlje koje svoje turističke potencijale još do sada nisu prezentirale hrvatskom tržištu te su za svoj prvi nastup upravo odabrale Place2go. Tako će se ove godine po prvi put predstaviti grad Bruxelles i egzotična Namibija, a od posjetiteljima već dobro znanih, ali i dalje atraktivnih izlagača, tu su i zemlje poput Tajlanda, Indije, Malezije, Tunisa, Ujedinjenih Arapskih Emirata… Nemojmo zaboraviti ni na destinacije u bližem okruženju, poput Slovenije, Srbije, Austrije, Mađarske i naravno brojnih destinacija u Hrvatskoj. Novost koja se uvodi od ove godine jest u tome da će sudionici sajma u poslovnom dijelu, koji će se održati 13. ožujka od 10 do 14 sati, moći pozvati svoje partnere i dogovarati nove poslove, jer će sajam tada biti zatvoren za posjetitelje.

Međunarodni sajam turizma Place2go i ove godine se održava u dvije dvorane. U jednoj su izlagači, a u drugoj će posjetitelji i ovoga puta moći uživati u čarima Gastro ulice s ponudom specijaliteta iz domaće, ali i različitih kuhinja svijeta. Bit će tu već znanih, ali i puno novih delicija, koje ćete moći kušati, poput omiljenih Putinovih specijaliteta, pravog iranskog čaja, indijskog nana, jela iz woka iz Matijine radionice, originalnog tajlandskog Pad Thaia i mnogih drugih okusa. Njih ćete kao suvenir u obliku začina, voća i povrća kao i izvornih hrvatskih i raznih drugih egzotičnih proizvoda moći kupiti u Place2go marketu, a sajam će pratiti i razna predavanja i putovanja iskusnih putopisaca.

Kao i prošlih godina, bit će organizirana i velika nagradna igra Place2go putovnica, koja će sretnim posjetiteljima donijeti bogate nagrade. No, da bi netko mogao sudjelovati u toj nagradnoj igri najprije će morati „proputovati” sajmom i skupiti pečate u svojoj putovnici, koja je ujedno i katalog sajma. Među tim nagradama izdvajamo putovanje u Pariz za dvije osobe, pet noćenja u Las Vegasu, četiri povratne aviokarte za Dubai, dvije za Istanbul te putovanja u London, Beograd i Mađarsku.

Ulaz na sajam je za posjetitelje besplatan, a više informacija o svim događanjima može se pronaći na internetskoj stranici www.place2go.hr.


 

Tekst: TZ grada Zagreba
Foto: screenshot YouTube


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close