Grad ZagrebTurizam

Međunarodni sajam turizma Place2go odgođen do daljnjega

Deveto izdanje vodećeg domaćeg sajma turizma koje se trebalo održati od 13. do 15. ožujka 2020. godine u Areni Zagreb se odgađa, a novi datum će se objaviti uskoro, poručuju organizatori.


S obzirom na čitav niz otkazanih javnih manifestacija diljem Europe, do posljednjeg trenutka smo se nadali da ćemo ipak uspjeti održati Sajam i na taj način pružiti poruku ohrabrenja kolegama u turističkom sektoru koji su trenutno u vrlo nezavidnoj situaciji. No sigurnost i zdravlje izlagača, predavača i posjetitelja nam je na prvom mjestu te smo sukladno napucima relevantnih institucija donijeli odluku o odgađanju Sajma dok se situacija ne stabilizira“ zaključila je Damjana Domanovac, idejna začetnica i direktorica PLACE2GO sajma, ističući usput da vjeruje da će novi datum Sajma biti poznat vrlo skoro.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook / Place2go

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close