Kućni ljubimci

Međunarodni dan zaštite životinja organizira Grad Zagreb i Milan Bandić – u nedjelju!

U nedjelju, 9. listopada, od 10,00 do 18,00 sati, u parku Bundek, održat će se, po 14. put, u organizaciji Grada Zagreba i udruga za zaštitu životinja te veterinarskim organizacijama, manifestacija Međunarodni dan zaštite životinja, čulo se na današnjoj konferenciji za novinare.

Sa željom da senzibiliziramo javnost o potrebi zaštite životinja, na ovogodišnjoj manifestaciji poseban osvrt bit će na pokretanju projekta izgradnje Skloništa za napuštene mačke u Zagrebu pod nazivom People 4 Cats u Dumovcu, istaknuo je ravnatelj Zoološkog vrta i Skloništa za nezbrinute životinje grada Zagreba Damir Skok.

Vlatka Balaš iz udruge Prijatelji životinja najavila je, uz bogatu ponudu veganske hrane na štandovima, i VeGe piknik koji se po drugi puta održava u okviru Međunarodnog dana zaštite životinja.

Gradonačelnik Milan Bandić pozvao je građane da se u nedjelju pridruže manifestaciji na Bundeku te zabave uz koncert grupe Crvena jabuka, kojim će završiti Međunarodni dan zaštite životinja.
Tko nema kućnog ljubimca neka ga nabavi jer će s njim dobiti još jednog prijatelja, a oni koji ih imaju neka se o njima odgovorno brinu, dodao je gradonačelnik.

Zadovoljstvo mi je što ćemo sudjelovati na manifestaciji, rekao je na konferenciji  pjevač grupe Crvena jabuka Dražen Žerić – Žera, i nadam se da ćemo se u nedjelju svi lijepo družiti i zabaviti. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=96653

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close