AutomotoTurizamIzdvojeno

MC Nikola Tesla i ove godine će ugostiti najljepši i najtiši rally na svijetu

Najljepši i najtiši reli na svijetu „Nikola Tesla EV Rally Croatia 2019” i ove godine će proći kroz Memorijalni centar Nikole Tesle u Smiljanu.


Spektakularna utrka starta 6. lipnja u Rovinju, a prolazi kroz Lone, Roč, Motovun, Vrsar, Poreč, Buje, Hum,  Opatiju, Zadar, PP Vransko Jezero, Smiljan i Ozalj te 14. lipnja stiže u Zagreb.

Rally se odvija sedmu godinu zaredom, a tijekom 8 dana atraktivna karavana proći će kroz najljepše krajolike Hrvatske uz mnoštvo atrakcija na ruti, koja je i službena “Zelena električna magistrala” s punionicama za električna vozila.

Reli je međunarodnog karaktera, a sudionici su sve stranci od čega najviše Švicarci i Nijemci te Austrijanci i Skandinavci koji većinom nikada nisu bili u Hrvatskoj te im je sudjelovanje na reliju prvi kontakt s našom zemljom.

Više informacija o ovoj odličnoj turističkoj priči i najljepšoj tehnološko-turističkoj razglednici Hrvatske, saznajte na LINKU.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club / Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close