Scena

Matija Dedić oduševio prepuno Zagrebačko kazalište mladih

Od koncerta koji je rasprodan dva tjedna uoči najavljenog termina očekivalo se mnogo. I Matija Dedić sinoć je u prepunom Zagrebačkom kazalištu mladih (ZKM) ispunio sva očekivanja. Poveo je publiku na ono rijetko putovanje, koje svi priželjkujemo, ispunjeno savršenom jednostavnošću, strašću, emocijom i naposlijetku, dozom dječje zaigranosti koja nam je katkada svima potrebna. Od uvodnog prizora – “Glembajeva” do završnog “Razgovora s konobarom” Matija je na najljepši i najčišći način odao počast umjetnosti svog oca. Briljantno je svirao Arsena i “Sve bilo je muzika”! Dedića mlađeg publika je snažnim pljeskom na pozornicu vraćala pet puta. Rijetko viđeni bis(ovi).

Matijin trijumf u ZKM-u stiže uoči Porina, glazbene nagrade za koju je Dedić za albume“Matija svira Arsena” i “Jazzy Bach” (suradnja s Darkom Jurkovićem Charliejem) nominiran u čak sedam kategorija, među kojima i u prestižnoj – za Album godine.


Foto: Marko Šolić, CR

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close