VijestiGrad ZagrebScena

Matija Boršćak će s pjesmom “Sjena” nastupiti na Zagrebačkom festivalu

Novo iznenađenje ovih dana na glazbenoj sceni, suradnja je poznatog autora Mire Buljana i mladog pjevača Matije Boršćaka.


S pjesmom simboličnog naziva ‘Sjena’, Matija će se ove godine, prvi puta predstaviti  na Zagrebačkom festivalu. Glazba i stihovi djelo su Mire Buljana i Nenada Ninčevića, a za pjesmu je snimljen i video spot na prekrasnim lokacijama u Švedskoj u gradu Goteburgu, te u Varaždinu, Matijinom rodnom gradu. U spotu se pojavljuje Triljanka Gabrijela  Periš, nositeljica titule Best model of Croatia 2017, te Miss Adriatic Hrvatske 2017. Spot za pjesmu ‘Sjena’, u režiji Marija Seretineka, donosi premijerno 24sata.

“U ovo blagdansko vrijeme često se prisjetimo prošlosti i lijepih trenutaka, a ova pjesma upravo govori o sjećanju i opisuje ljubav kao sjenu koja nas prati u stopu kroz život”, poručuje Matija.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close