Mate Bulić predstavio album “30 godina s vama”

Iva Biondić

Jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe Mate Bulić sinoć je u ispunjenom klubu Rokopredstavio dvostruki CD i DVD album “30 godina s vama” koji je snimljen povodom 30 godina uspješne karijere, 27.11.2015. u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Voditelj promocije Dalibor Petko istaknuo je ovaj album kao krunu dosadašnje karijere Mate Bulića. Sam Mate se zahvalio svima koji su ga podržavali tijekom cijele karijere i posvetio ovaj koncert svojim obožavateljima. Iznenađenje večeri bila je plaketa “Zlatne ploče” koju je Mate Bulić ostvario s posljednjim studijskim albumom “Domu mom”. Za kraj službenog dijela promocije Mate je sTamburašima za dušu izveo pjesmu “Moja Hercegovina”, a potom su tamburaši nastavili zabavljati publiku do kasno u noć.

Na ovom posebnom izdanju “30 godina s vama” nalazi se CD sa 17 pjesama među kojima su: “Domu mom”, “Djevojka iz mog kraja”, “Tiho, tiho teče Neretva”, “Ostarit ću neću znati”, “Gori borovina” i mnoge druge dok DVD sadrži dvosatnu snimku koncerta koji će Mati Buliću, a vjerujemo i njegovoj publici, ostati u sjećanju kao najbolji, najemotivniji i najljepši koncert u njegovoj karijeri!


Izvor: Croatia Records PR | Foto: suhopolje.hr

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u