VijestiScena

Mate Bulić i Frano Pehar kao otac i sin u novoj pjesmi i spotu “Ja sam na te ponosan”

Tarapana band u samo tri godine postojanja dosegnuo je status jednog od najtraženijih mladih sastava na našem području, a kad se mladost spoji s iskustvom rezultat može biti samo bolji.


Tako je pjevač Frano Pehar pozvao svojeg rođaka, jednog od najvećih hrvatskih pjevača zabavne glazbe, Matu Bulića, na suradnju u novoj pjesmi “Ja sam na te ponosan”. Riječ je o emotivnoj priči koja govori o ljubavi između oca i sina, ali i rastanku. Rastanci su tužni, no ljubav nikada ne prestaje – poruka je koju su Mate i Frano sjajno iznijeli u duetu kojemu je već na prvo slušanje zajamčen uspjeh.

Glazbu i tekst radio je hitmejker Dušan Bačić, a aranžman i produkciju Bojan Dragojević iz Empire studija. Režiju spota, koji je sniman u etno selu Herceg u Međugorju i uz slap Kravica u Studencima kod Ljubuškog, za Orange videos potpisuju Rok Maver i Bojan Dragojević.

I Mate Bulić i Frano Pehar snimili su niz dueta kojima su osvajali publiku, ali ovakvu suradnju do sada niti jedan od njih nije imao. Otvorili su svoje srce, a vjerujemo kako će isto učiniti i publika slušajući ovu prekrasnu baladu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close