Scena

Massinov radijski singl dobiti će spot, sljedeći koncert u Varaždinu

“Ostani tu” novi je Massimov radijski singl za koji je tijekom vikenda, u prostoru zagrebačkog kluba Vinyl, snimljen videospot. Režije se i ovoga puta uhvatio Massimov dugogodišnji suradnik i prijatelj Radislav Jovanov Gonzo.

Pjesmu „Ostani tu” napisao je kantautor Dalibor Prochazka, koji je prije par godina sa svojim bendom „otvorio” Massimov valentinovski koncert u Domu spotova. Sljedeći Massimov koncert održat će se ovu subotu, 21.5. u Areni Varaždin. Riječ je o aktualnoj koncertnoj turneji koja je zaokružena suradnjom sa Zagrebačkim solistima i gostovanjem saksofonista Igora Geržine. Pregršt emocija i jedinstveni audio-vizualni doživljaj, ono je što se sprema za subotu, 21. svibnja od 20.30 sati, u dosad najvećem koncertnom prostoru pred varaždinskom publikom.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close