Scena

Massinov radijski singl dobiti će spot, sljedeći koncert u Varaždinu

“Ostani tu” novi je Massimov radijski singl za koji je tijekom vikenda, u prostoru zagrebačkog kluba Vinyl, snimljen videospot. Režije se i ovoga puta uhvatio Massimov dugogodišnji suradnik i prijatelj Radislav Jovanov Gonzo.

Pjesmu „Ostani tu” napisao je kantautor Dalibor Prochazka, koji je prije par godina sa svojim bendom „otvorio” Massimov valentinovski koncert u Domu spotova. Sljedeći Massimov koncert održat će se ovu subotu, 21.5. u Areni Varaždin. Riječ je o aktualnoj koncertnoj turneji koja je zaokružena suradnjom sa Zagrebačkim solistima i gostovanjem saksofonista Igora Geržine. Pregršt emocija i jedinstveni audio-vizualni doživljaj, ono je što se sprema za subotu, 21. svibnja od 20.30 sati, u dosad najvećem koncertnom prostoru pred varaždinskom publikom.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close