Marko Tolja predstavlja spot za pjesmu “Zaplesale su sjene”

Tena Brnad

Na 58. Festivalu zabavne glazbe Split, na jednoj od najljepših pozornica – splitskim Prokurativama Marko Tolja predstavit će pjesmu „Zaplesale su sjene“.


Riječka ekipa kreativnih ljudi predvođena redateljem Artemom Duskhinom snimila je videospot za pjesmu a scenarij prati temu zaljubljenog para i kako stihovi kažu „….tvoje male sobe…“ koja se seli zajedno sa glumcima, Markom i neodoljivom Deom Dević na zanimljive lokacije diljem Rijeke i Istre dok nam priča veselu ljubavnu priču. Tako su Marko i Dea svoju sobu ‘preselili’ na morsku pučinu, planinske uzvisine…

Behind the scenes kadrovi na samom kraju prikazuju “teške radne trenutke“ cijele ekipe, poput borbe s valovima, ali uvijek sa zaraznim osmijehom na licima.

Vedra ljetna pjesma koju autorski potpisuje Olja Dešić, Markov dugogodišnji suradnik, kaže:
“Oduvijek nas vežu slični ukusi i isti odnos prema glazbi i ova pjesma jednostavno mi je pala na pamet i odmah sam znao da je krojena za Marka. Zamolio sam ga da me oslobodi aranžiranja i produkcije kako bi pjesmi dali veću slobodu i na moju veliku sreću pjesmu su producirali Ante Gelo i Ivan Popeskić te ju obukli u savršeno krojeno odijelo. Svirali su najbolji hrvatski ‘zlikovci’, naši prijatelji i suradnici koji su uključeni na pjesmi od početka do kraja. To se čuje u svakom tonu, svima hvala – autor je sretan!”

Riječkog glazbenika koji se jednako dobro snalazi u brojnim glazbenim pravcima  – popu, jazzu, swingu, očekuje radno ljeto, niz sjajnih koncerata diljem obale, a za jesen priprema novi studijski album.

Kao autor glazbe i teksta Marko se iskazao na prethodnim albumima, ali i na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala s pjesmom „Tišina“, koja govori o temi o kojoj često šutimo, a to je upravo slaba komunikacija među ljudima. Publika i radijski eter brzo su shvatili poruku, „poglasnili emocije“ i odlično prihvatili „Tišinu“!

Sigurni smo da će nova tema i vedrina  pjesme „Zaplesale su sjene“ nastaviti taj trend i naći svoje mjesto u ušima i srcima slušatelja.


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u