VijestiScena

Marko Tolja na promociji svog novog albuma sprema iznenađenje za svakoga!

Poznato je da je Marko Tolja čovjek od riječi i kada obeća iznenađenje na koncertu u obnovljenoj Tvornici kulture, onda on to obećanje zaista i ispuni. Naime, svi kupci ulaznice za koncert koji će se održati 10. studenog na poklon će dobiti Markov novi album “Tišina – Love collection”. Album izlazi upravo na taj svečani dan, a Marko je odlučio da će u prekrasnoj Tvornici kulture koja je dobila novo ruho, napraviti pravo slavlje ljubavi.


Za ovu priliku Tvornica će se transformirati u ekskluzivan “kazališni prostor“, sa sjedećim mjestima podjeljenima u tri kategorije. Za Parter 1 ostalo je još samo desetak mjesta, ali ulaznica još uvijek ima u prodaji u sustavu Eventima i u Aquarius Music Shopu.

Preuređena Tvornica bit će savršeno mjesto za promociju Markova albuma i nastup ovog mladog umjetnika i njegova septeta. Ime albuma “Tišina – Love Collection” govori da se radi o zbirci najnježnije glazbe u kojoj ćete uživati u svakoj noti.

Marko Tolja će na koncertu u Tvornici kulture izvesti neke od ljubavnih pjesama koje su nastale prije više od deset godina, a kojima će dati svježinu i novi izričaj. Zašto je baš izabrao Tvornicu, kaže:

U Tvornici nisam još svirao, a sada je Tvornica divna i preuređena. Jako me zapravo veseli jer je to opet neki novi izazov za mene jer nisam baš naviknut na ovakve prostore kao što je Tvornica kulture, ali sad je to neka sasvim druga priča.

Kako se priprema i što sve Marko radi prije koncerta pogledajte u videu.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Aquarius Records

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close