Scena

Marko Škugor ima novi hit

Nakon velikog uspjeha pjesme “Dalmatinska vilo”, s kojom je još jednom pokazao svoj raskošni vokal i s kojim je  odmah osvojio eter i novu publiku, Marko Škugor snimio je  novu pjesmu “Zlato moje”.


“Dalmatinska vilo” 8 je tjedana bila među najemitiranijim pjesmama u Hrvatskoj, a s njom je Marko izborio poziciju velikog miljenika publike koju osvaja i sjajnim nastupima uživo. Lakoća kojom doseže tonske visine nije se čula još od Vice Vukova, a od snage njegovog glasa slušatelje prolaze trnci.

Upravo to se događalo na nastupima kad bi Marko zapjevao pjesmu “Zlato moje”. Publika bi već nakon par stihova ustala zapljeskati mu. Stoga je Marko odlučio snimiti ovu pjesmu koju je u originalu izveo legendarni Vinko Coce i koja će zahvaljujući Markovom impresivnom vokalu sasvim sigurno ponovno zaživjeti među publikom.

Pjesma “Zlato moje” nastavak je suradnje s poznatim hitmakerom Nenadom Ninčevićem , ali i svojevrsno vraćanje u prošlost, budući da je ovo obrada stare pjesme sjajnog Vinka Coce s kojom je davne 1994. godine nastupio na Dori.

Za oblačenje pjesme u jedno novo, moderno ruho zaslužan je Igor Ivanović, jedan od najboljih producenata u Hrvatskoj. U pjesmi se uz crno vino pomiješano sa suzama prisjećamo jedne velike ljubavi uz stihove: “Bog ti dao sve. Kad ja ne mogu, nek’ sretan bude onaj što ljubi te…”, priča Marko koji od malih nogu zadivljuje svojim glasom. A upravo taj glas mu je donio i veliku ljubav.

“Moja supruga zaljubila se u mene dok sam pjevao Gibonnijevu pjesmu “Lipa moja” u kazalištu. Tako da mogu reći da mi je visoki C “tajno oružje” “ , smije se Marko koji se sa svojom Ivanom vjenčao u rodnom Šibeniku prije dvije godine, a u međuvremenu su dobili i sinčića Andriju.


Izvor: Scardona

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close