VijestiScena

Marko Kutlić “Sam protiv svih” na Aurea festu u Požegi!

Neće, kao što naslov sugerira biti ‘Sam protiv svih‘, već će ga zasigurno podržati cjelokupna publika.


Marko Kutlić na ovogodišnjem izdanju Aurea festa u Požegi, nastupiti će s novom pjesmom ‘Sam protiv svih‘. Rodom slavonac, stasit i zavodljiv u svakom smislu, Marko će premijerno zapjevati u Požegi, 31.08.

Drago mi je što imam priliku nastupiti na Aurea festu. Jako volim Slavoniju i Požegu, jer rodom sam Slavonac. To će biti jedan od moji prvih nastupa od odlaska u solo karijeru i izuzetno me veseli da će se to dogoditi upravo u Slavoniji, jer tamo je zapravo sve počelo. Šaljem ljubav svima, koji će sudjelovati na festivalu i svima, koji će ga slušati i gledati, istaknuo je Marko uoči festivala.

Singlom ‘Sam protiv svih‘, Marko je ostao vjeran sebi, te je glazbenu letvicu podigao jako visoko. Iznimna količina energije, ali i istodobna mirnoća nastupa, nešto su što se ne sluša i viđa svaki dan, posebno kod mladih glazbenika, ali on to radi izuzetno jednostavno.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close