Scena

Markiz ima plesni spot za singl DaDaDa

Poslije pauze od skoro 2 godine i povratka pjevačice Ines Mlinarić u bend, Markiz se na domaću scenu vratio pjesmom “Predaja” koju su snimili u suradnji s Remi iz Elementala.


Nakon uspješne suradnje s Remi, bend se okreće promociji pjesama koje će se nalaziti na njihovom trećem studijskom albumu najavljenom za jesen 2017. godine.

Prvi u nizu singlova je brza i plesna pjesma “DaDaDa” koja na prvu ulazi u uho. Glazbu za novi singl napisao je Andrej Babić, kojem se u radu na tekstu pridružio Marko Tomljanović. Sjajan, punokrvni rock aranžman djelo je cijelog benda i vanjskog suradnika Ivana Božanića.

Plesni spot za ovu odličnu pjesmu nastao je prema scenariju Andreja Babića, a u režiji Anđela Jurkasa, kojemu su asistirali kamerman i montažer Robert Ferenc te asistent montaže Boris Divjak. Ekspresivnoj Ines su se kao plesači u spotu pridružili članovi plesnog kluba Atomic Dance Factory, ali i plesači amateri, prijatelji i fanovi Markiza.

https://www.youtube.com/watch?v=fmrQRGMY6VU

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close