Društvene mrežeTech

Mark Zuckerberg predstavio tehnologiju zamjene lica

Ljudi, pripremite se na poplavu Facebook videa u kojima ljudi (i ne samo oni) međusobno zamijenjuju lica.


U srijedu je Facebook kupio Masquerade (znanu i kao MSQRD), mobilnu aplikaciju koja vam omogućuje dodavanje živih efekata na video, ili mijenjanje vašeg lica s licem nekog drugoga.

Mark Zuckerberg je osobno najavio promjenu tako što je objavio vlastiti video sa zamjenjenim licem – animiranom maskom Iron Mana.

“Ne, nisam napravio i Iron Man odijelo. Samo koristim aplikaciju Masquerade, koja vam omogućuje stavljanje filtera u stvarnom vremenu na vaš video. A danas sam uzbuđen što mogu podijeliti sa svima vama kako se tim koji stoji iza Masqueradea pridružuje Facebooku”, kaže Zuckerberg u svom videu.

Na Facebooku ćemo moći doseći ljude u broju kao nikad prije. Za početak, donijeti ćemo našu tehnologiju korisnicima Facebooka kojih je gotovo 1.6 milijadi. Takvu količinu publike nikada nismo niti zamišljali da bi bila moguća”, napisao je na svom blogu izvršni direktor Masqueradea, Eugene Nevgen. Dodao je kako će MSQRD aplikacija ostati i dalje aktivna, a korisnici mogu očekivati da će tim i dalje “dodavati zabavne opcije”.

Ne znamo kada Facebook planira integrirati MSQRD u svoje vlastite aplikacije, ili hoće li se zamjena lica uopće pojaviti na Facebooku, ali ne bi se iznenadili da to bude uskoro.

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: net.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close