GlazbaVijesti

Mario & Trio pjesmom “Čovječe” šalju snažnu poruku

Mario Zidar, bivši gitarist Prljavog kazališta te nekadašnji član supergrupe Vulkan, i njegov Trio donose nam pravu rock poslasticu čiji stihovi odgovaraju trenutku i svjetovnim zbivanjima.


Čovječe vidiš da si mali, nema razloga da radiš podjele. Jedina snaga je u tebi, poštuj razlike, spajaj svjetove.”

Inspiriran događajima koji nas okružuju, Mario Zidar napisao je tekst, glazbu i napravio aranžman za pjesmu “Čovječe” koja ima važnu, ali upozoravajuću poruku. Pamtljiv refren svidjet će se slušateljima, a za vizualni dojam pobrinuo se redatelj spota Luka Šafar. Pjesma je to u kojoj je u potpunosti do izražaja došlo i Marijevo gitarističko umijeće.

Treći je to singl projekta Mario & Trio nakon potpisivanja ekskluzivnog ugovora sa diskografskom kućom Croatia Records, a prethode mu uspješnice “Sretan Božić” i “Da, da”. Ujedno je ovo i treća suradnja iskusnog kantautora s redateljem Šafarom, kojom se uhodana ekipa približava objavi prvog studijskog albuma.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close