Mario Sepp predstavlja pjesmu “Prijatelji” u novom ruhu

Tena Brnad

Frontmen grupe Romantic predstavlja novi singl kojim se predstavlja kao solo izvođač pod umjetničkim imenom Mario Sepp, a zanimljiva je činjenica da je autor pjesme Zlatan Stipišić  Gibonni.


Grupa Romantic je na estradi već 33 godine, a uz dva samostalna albuma “Miris vremena” (1994.g.) i “Danas mi je rođendan” (2006.g.) surađivali su s velikim brojem estradnih pjevača naših prostora kao što su Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković i Tomislav Ivčić te nastupali diljem Hrvatske na brojnim festivalima, koncertima i radijskim i televizijskim emisijama.

Aktualni singl “Prijatelji” je obrada pjesme koja se našla na albumu prvijencu grupe pod imenom “Miris vremena” izdanog 1994.g., a novu verziju pjesme kojom se Mario Sepp predstavio kao samostalni izvođač popratio je i atraktivan videospot za kojeg je zaslužan Kristijan Gradečki i My Way Production. Gosti iz tamburaškog sastava “Bez kontrole” pridonijeli su cjelokupnoj atmosferi video uratka koji je, među ostalim, sniman u Jastrebarskom na lokaciji vinarije “Kolarić”.

Glazbu i tekst potpisuje Zlatan Stipišić Gibonni, aranžman Dragan Todorović – Buca dok je za mix i
i produkciju zaslužan Dragutin Smokrović – Smokva, a o samom singlu, snimanju te budućim planovima Mario je otkrio:

Pjesma “Prijatelji” nije smatrana kao prioritetna u vrijeme izdavanja albuma te je jednostavno bila zanemarena. Smatrao sam da pjesma ima svoju publiku pa sam je ponovno snimio u novom aranžmanu i dosta bržem tempu. Samo snimanje spota trajalo je dva dana i na više različitih lokacija tako da je trebalo dosta toga uskladiti, kako tehnički tako i sa samim učesnicima u spotu. Ne mislim stati na ovoj pjesmi već pripremam i novi singl čije ime još neću odati. Mogu jedino reći da su autori Mirko Šenkovski ‘Geronimo’, koji je zaslužan za glazbu, i Štefanija Soldan, koja je napisala odličan tekst. Hoću li sa skladbom izaći samostalno ili ju snimiti u duetu ostaje još za razmisliti. U svakom slučaju se nadam da će se slušaocima i publici svidjeti.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u