Događanja

Mario Huljev ima novi spot za pjesmu “Prolaze godine”

Dok se njegov singl „Otrov“, kojeg je snimio u suradnji s Connectom, još uvijek izvrsno vrti na svim radio postajama, Mario Huljev predstavlja još jedan singl sa svog albuma “Dođi po još”.


“Prolaze Godine” sedmi je singl s albuma kojeg su napisali Silvio Pasarić i Mario Huljev, dok je za produkciju odgovoran Mark Silver.

Za pjesmu je istovremeno snimljen i spot čiju režiju potpisuje Hrvoje Car. Spot je zamišljen kao spoj dokumentarnih materijala snimljenih tijekom godina na nastupima u raznim klubovima i s različitim, već poznatim pratećim glazbenicima, te ubrzanih prikaza sredine koja nas okružuje, a za koje je bio zadužen Antun Cerovečki. U spotu se osim Marija pojavljuju njegovi kolege i suradnici te naravno vjerni fanovi.

“Prolaze Godine” pjesma je melankoličnog i sjetnog karaktera, a opet plesnog ritma savršenog za gibanje. Govori o jednostavnoj i nezaustavljivoj prolaznosti života te bolnim situacijama u koje nas sve život stavlja.” – o pjesmi je rekao Mario Huljev  koji se trenutno nalazi u studiju gdje marljivo radi na novim pjesmama.

 

Izvor: http://www.vecernji.hr/estrada/popularni-mario-huljev-u-novom-spotu-prolaze-godine-1066176 | Foto: https://www.facebook.com/MarioHuljevOfficial/photos/a.380370278660776.89640.106839872680486/470093366355133/?type=3&theater

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close