Film i TVLifestyle

Mario Brajković nastavlja svoj put u emisiji “Ljubav je na selu”

‘Kupidova vila’ Marijana Batinić prošetala je po Hrvatskoj, ali i Hercegovini te pronašla farmere i farmerice koji tragaju za srodnim dušama. No od njih jedanaest, samo ih je šestero prošlo dalje, odnosno dobilo dovoljan broj pisama pa će im se na njihovim seoskim imanjima pridružiti oni koje su odabrali nakon što su pročitali njihova pisma.


Marijana je nekima donijela lijepe vijesti, a nekima baš i ne. Tako je Alojz Kanceljak ostao razočaran kada mu je voditeljica kazala da nema dovoljno pisama te da nažalost ne ide dalje. No ipak mu je ‘zasladila’ gorko priopćenje i dovela mu djevojku Božicu koja mu je bila poslala pismo te tako ugodno iznenadila ‘Putina mekog srca’, kako ga je prozvala zbog sličnosti s ruskim predsjednikom.

Atipičan farmer – Mario Brajković, koji je ujedno i frizer, ostao je zaprepašten kada mu je Marijana otkrila da je dobio mnogo pisama.

– Tako si dobro odglumila da ne idem dalje da sam ti povjerovao! – nasmijao se Mario kada je shvatio da se Marijana samo šalila i da je jedan od petero farmera koji kreću u potragu za ljubavlju.

Više na 24sata.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close