Društvene mrežeZdravljeIzdvojeno

Marin Puškarić – Zagy: “Preživio sam koronu!”

BLOGERROR ZAGY

Marin Puškarić-Zagy, čovjek koji širi razonodu među ljudima na društvenim mrežama, pod imenom Blogerror Zagy, čovjek o kojem smo prije nekoliko mjeseci pisali priču pod nazivom “Ličko Lešće, Otočac i Brinje, mala moja ne zarazi me”, zarazio se tim virusom. Kako? To niti njemu nije jasno.
U nastavku prenosimo njegovu objavu s Facebooka.
“Vjerojatno ste čuli svakakve glasine pa evo vam iz prve ruke! Preživio sam Koronu! Iako sam nosio masku, iako sam prao ruke, iako sam koristio dezinficijense na poslu negdje sam ju uspješno pokupio! A našao sam se u društvu odabranih, Mate Bulić, Plenković…..
Sasvim slučajno sam otkrio da imam temperaturu! Jer ju mjerimo zbog posla! Na početku nisam osjetio da ju imam uopće! Niti sam imao bilo kakav simptom u početku! Nakon temperature od 37.4, ostao sam doma izoliran od svih! Za par dana sam obavio test na kojem sam bio pozitivan!
Temperatura, ne veća od 38 je držala svoj nivo tjedan dana! Izgubio sam i njuh, a bolovi u mišićima su bili kao kad sam znao imati gripu! Kašalj! Imao sam ga al nije bio strašan! Kao da pušite cigarete, i ujutro kašljete sve iz sebe!
Jedan dan me je prikovalo za krevet ali ostale sam dane mogao sasvim normalno funkcionirati! Mene su mimoišli teži simptomi! Kao posao u struci!
Jedina tlaka je 10 dana ( čak i više ) izolacije sa samim sobom! Uspio sam u dva tjedna pregledati cijeli internet! I sve moguće serije i nove filmove! Čak i Ramba 1, terminatora i obitelj Soprano!
Ostao je jedino maleni umor ali to je sastavni dio nakon tjedan dana muke po temperaturi!
Čuvajte svoje starije, jačajte imunitet i ostanite negativni!
A vi fejsbuk frendovi, dalje zatrpavajte inbox lojtrama, vinom, i ostalim artiklima!
Živili!”

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Privatna zbirka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close