Sport

VIDEO Marijo Možnik objavio “jedan dan s europskim prvakom”

Marijo Možnik – JEDAN DAN S EUROPSKIM PRVAKOM !

Danas se u Osijeku nastavlja gimnastički spektakl Grand prix Osijek 2016, a dobre vijesti očekujemo od Marija Možnika, europskog prvaka na kraljevskoj gimnastičkoj spravi preči, koji nastupa u kvalifikacijama i vjerujemo da će se izboriti za nedjeljno finale.

Osim što putuje po svijetu i osvaja medalje u jednom od najtežih sportova te svakodnevno trenira po nekoliko sati, Marijo je uspio magistrirati kineziologiju i zaposliti se kao znanstveni novak-asistent na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, na kojem završava i doktorski studij kineziologije. Uz kineziologiju nedavno je diplomirao i sportski menadžment na Visokoj školi za sportski menadžment i pokazao da se uz naporan trud i rad može biti uspješan i na akademskoj razini, ne zapostavljajući pritom profesionalnu sportsku karijeru.

Uz sve to Marijo nađe vremena i za mnogobrojne ekstremne sportove u koje je veliki zaljubljenik, a vrlo rado odaziva se na humanitarne akcije te projekte koji potiču djecu i mlade da se bave sportom.

Kako sve to stigne i kako izgleda jedan dan u životu ovog iznimno uspješnog mladog čovjeka pogledajte u kratkom videu – uđite u svijet Marija Možnika!

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close