ShowbizIzdvojeno

Marijana i Tatjana zaratile zbog ručka: “Zagospodarila si kućom, mi ostali nemamo pravo glasa!”

Mir i sklad na Mirinoj farmi u današnjoj epizodi su bili ozbiljno narušeni, a sve zbog jednog ručka!


A ono što je trebalo izgledati tek kao bezazleno ćaskanje o današnjem meniju, pretvorilo se u svađu u kojoj ni jedna Mirina djevojka nije popustila.

Marijana je poželjela rižu umjesto tjestenine pa vrlo izravno predbacila kuharici Tatjani da se ponaša kao gazdarica u kući.

To što Marijana misli da prvo trebam pitati kome što paše – pa nismo u restoranu!’‘ odvratila je Tatjana, a zatim je odbila Marijanu pozvati za stol pa su Miro i ona prionuli ručku.

Nakon što je Marijana stigla, ponovno je predbacila da je željela rižu, a Tatjana joj je prstom pokazala prema štednjaku.

Što ću ja s njih dvije?’‘, mogao se samo zapitati šutljivi Miro kad se tenzije nisu smirile.

Nakon svađe za ručkom, igra ‘Istina ili izazov’ na Mirinoj farmi činila se kao idealna prilika za još razmirica.

I dok je Tatjana Miru zasula pitanjima o seksu, farmer ju je odlučio podbosti pa je upitao je li se s njegovom mamom dogovarala da Marijanu izbace s farme, što je Tatjanu ostavilo u potpunom šoku.

Marijana se nakon čitavog reda iskrenih priznanja odlučila za izazov, pa je tako nasred dvorišta iz sveg glasa morala pjevati ”Ja sam djevojka sa sela”.

Nove seoske avanture gledatelje očekuju već sutra od 21 sat na RTL-u.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close