LokalnaPolitika

Marijan Kustić: Uskoro ćemo službeno objaviti s kim ćemo biti u koaliciji u LSŽ

Prošlotjednim raspuštanjem Županijske skupštine Ličko-senjske županije i imenovanjem Budimira Peranića vladinim povjerenikom za LSŽ do prijevremenih izbora označen je i neslužbeni početak predizborne kampanje za političke stranke u Županiji.


Predsjednik HDZ-a Ličko-senjske županije Marijan Kustić u kratkom razgovoru za LikaClub rekao je kako je HDZ najača politička stranka u Ličko-senjskoj županiji. “Sigurno očekujemo dobar rezultat”, rekao je Kustić. Na pitanje planira li HDZ u Ličko-senjskoj županiji ići na izbore samostalno ili u koaliciji s drugim strankama, Kustić je rekao kako su “pregovori i razgovori u tijeku te da će uskoro i službeno objaviti s kim će biti u koaliciji“.

Odgovarajući na pitanje hoće li HDZ-u veći konkurent na izborima biti Bura promjena ili Darko Milinović, Kustić je rekao kako će na to pitanje odgovoriti kada budu i službeno objavljene liste za izbore.

Kustić također za sada ne želi odgovoriti niti na pitanje hoće li se kandidirati za župana. “Pred nama su izbori za županijsku skupštinu i isključivo smo kao stranka fokusirani na te izbore“, rekao je.

Na pitanje kako komentira najavljeno sudjelovanje stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti na predstojećim izborima i najavu da planiraju osvojiti jedan do dva mandata u skupštini, Kustić kaže:

– Pa svakako onaj tko ide u izbore vjeruje da će napraviti rezultat, pa tako i stranka Milana Bandića, ali najbolji odgovor će dati naši birači.

Podsjetimo, Marijan Kustić je tijekom izbora za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Ličko-senjske županije u rujnu 2018. kao svoj glavni cilj istaknuo da HDZ u Lici treba vratiti “već prilično načeto povjerenje građana” i da na idućim lokalnim izborima treba pobijediti, kao nekoć, u svim gradovima i općinama na području Županije.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close