Ličko-senjska županijaPolitika

Marijan Kustić je novi predsjednik HDZ-a Ličko-senjske županije

Sada već bivši povjerenik i novi predsjednik Ličko-senjske organizacije HDZ-a Darko Nekić i Marijan Kustić održali su, dva sata nakon što su birališta zatvorena, konferenciju za novinare nakon provedenih izbora za predsjednika.


Iako je već danima jasno da će Kustić kao jedini kandidat i pobijediti na izborima, njega kao predsjednika svakako veseli veliki broj glasova koje je dobio. Veseli to i povjerenika na odlasku Nekića koji je, čini se, sa svojim povjerenstvom odradio dobar posao. Da je povjerenstvo dobro radilo Nekić argument, osim uspješno provedenih izbora,  vidi i u činjenici da stranka ima 200,000 kuna na računu što do sada i nije bilo tako. Zahvalio se Nekić svima koji su radili u povjerenstvu, kao i svima onima koji su danas glasali.

Objasnio je Nekić da su izbori protekli u demokratskom ozračju, bez ikakvih incidenata  na ukupno 34 biračka mjesta. Rekao je da nije bilo ni fiktivnih članova i punjenja kutija, svaki član koji je izišao na biračko mjesto morao se potpisati na listić.

Više na Lika express

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close