SportIzdvojeno

Marijan Kustić bit će novi predsjednik HNS-a

DOZNAJE 24 SATA

Mandat Davora Šukera (53) nakon devet godina na čelu HNS-a završit će već ovo ljeto.


Skupština saveza izglasala je 29. srpnja kao datum izbora i nije poštovala želju aktualnog predsjednika da oni budu u uobičajenom terminu u prosincu. Novi predsjednik saveza, kako doznaje 24 sata, bit će dosadašnji izvršni direktor saveza Marijan Kustić.

Silne oscilacije, nedolazak na važne utakmice u nacionalnom prvenstvu, izbivanje iz Hrvatske kad su bili najveći problemi… Sve navedeno koštalo je Šukera predsjedničke fotelje. Za razliku od Šukera, Kustić je na svakoj utakmici, omogućio je prvoligašima nove travnjake, nije mu teško otići i na utakmice futsal reprezentacije, gdje god igrala u Hrvatskoj…

Savez je na mala vrata proveo i promjenu Statuta pa će na skupštini veći utjecaj imati županijski nogometni savezi, koji će imati po dva, a ne više jednog predstavnika, dok će na jednom predstavniku ostati predstavnici prvoligaša.

Više na 24 sata.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close