VijestiScena

Marija Pavković Snaša predstavila spot za pjesmu “Kad odu svi”

Marija Pavković Snaša, jedna od najpoznatijih pjevačica tamburaške glazbe dolazi na festival Šokačke pisme Županja s pjesmom “Kad odu svi”.


Prekrasna pjesma autorsko je djelo jednog od najpoznatijih autora tamburaške glazbe, prerano preminulog Krešimira Stipe Bogutovca, a poznata Snaša pjesmi je nadjenula neponovljivu emotivnu dimenziju. Marija Pavković već je dobro poznata županjskoj publici, a njena pjesma “Srce mi je bolno” s kojom se prošle godine predstavila na ovom festivalu jedna je od najslušanijih tamburaških pjesama u protekloj godini.

Novi singl dobio je i svoju video priču u režiji Marija Šuline koji je sjajnim kadrovima uhvatio jaku Snašinu emociju. Pjesma je snimana u tonskom studiju Rockocko u Strizivojni pod producentskom palicom Tihomira Ivanetića.

Marija Pavković novi će singl i uživo predstaviti županjskoj publici večeras na festivalu Šokačke pisme.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close