Grad ZagrebScena

Manu Chao La Ventura stiže na Špancirfest!

Špancirfest upravo je potvrdio ako ne najveće, onda sigurno najposjećanije gostovanje na Starom gradu.


Manu Chao La Ventura nastupit će 23. kolovoza na glavnoj pozornici Špancira i tako najbolji mogući način proslaviti 18. rođendan festivala.

Set-listu na Španciru će osim poznatih “Bongo Bong”, “Clandestino”, “Me Gustas Tu”, “Rainin’ In Paradize”, “Mi Vida”, “Politik Kills”, “Welcome to Tijuana” i “Mala Vida”, činit i neke neobjavljene pjesme i obrade.

Špancirfest se ove godine održava od 19. do 28. kolovoza, a koncertni program na Starom gradu će obuhvaćati sedam koncertnih dana, a early bird ulaznice za glavnu festivalsku pozornicu u prodaju će krenuti uskoro. Uz glavnu će se pozornicu na Špancirfestu u glazbi sa svih strana svijeta moći uživati na još dvije pozornice.

O dodatnom programu, drugim izvođačima i ulaznicama informacije slijede uskoro.

Hrvatska publika i Manu Chao imaju poseban odnos što dokazuju do sada svi redom rasprodani koncerti, u Zagrebu, Puli i Zadru.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: muzika.hr | Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close