DogađanjaVijesti

Mangroove predstavlja novi singl: “Slavimo ljubav i život u najširem smislu te riječi”

Pjesma “Laka sam” najavljuje novi, četvrti po redu, studijski uradak grupe Mangroove. Album naziva “Srce” ugledat će svjetlo dana ove jeseni te predstavlja novu stepenicu u radu benda, s kojim slave 15 godina zajedničkog rada.


Autorski dvojac i ovoga puta su Željka Veverec i Toni Starešinić, tekst potpisuje Željka dok su za aranžman zaslužni Mangrooveovci – Silvio, Leo, Toni i Željka. Za produkciju se pobrinuo Zvonimir Dusper Dus, koji je za singl napravio i svoju verziju i to onu spremnu za plesne DJ setove.
Bubnjeve je snimio Silvio Bočić, klavijature Toni Starešinić, flautu i string synth Leo Beslać, a pjesmu nosi fantastičan glas Željke Veverec.

Za 15 godina ljubavi i zajedničkog rada te 4 godine braka odlučili smo napraviti četvrti album i proslaviti ljubav i život, u najširem smislu te riječi. Najava novog albuma singl je “Laka sam” koji je ujedno prava ljubavna pjesma za Tonija. Sve su naše pjesme – priče iz našeg života na ovaj ili onaj način i svaki album je pričao o nama, ali “Laka sam” baš nekako najjasnije i do sada najjavnije progovara o toj ljubavi, kaže Željka Veverec.

Singl prati i videospot, sniman na tajnim lokacijama diljem svemira s već uigranom ekipom svemiraca. Snimateljica i režiserka je Sanja Šantak, a montažer te glavni i odgovorni za specijalne efekte David Peroš Bonnot.

Željka Veverec o snimanju spota kaže:

Mene je, osim vožnje u lunaparku, najviše veselio trenutak kada lebdim u balonu. Jako smo zadovoljni spotom, jer osim što je dinamičan,pomalo psihodeličan i kreativan, prati pjesmu i podiže ju, tako da je baš gušt slušati i gledati u isto vrijeme.

Kako izgleda kad Mangroove odluči krenuti u nekom sasvim novom smjeru, a na kraju završi u kineskom SF filmu iz 70ih, pogledajte u sjajnom novom video uratku!

 

Foto: aquarius records

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close