VijestiSport

Malonogometaši iz Osnovne škole dr. Jure Turića osvojili drugo mjesto na Državnom prvenstvu!

Ponovno sjajne sportske vijesti stižu iz Poreča. Nakon što su u tom istarskom gradu prošli tjedan trkači iz gospićke Osnovne škole dr. Jure Turića na kros natjecanju osvojili drugo mjesto u Hrvatskoj, odlične vijesti stižu i danas.


Najuspješniji su na Državnom prvenstvu za učenike osnovnih škola bili malonogometaši. Oni su se probili do finala u kojemu su s 4:3 poraženi od učenika Osnovne škole A.G.Matoš iz Zagreba. Košarkašice i rukometaši natjecanja su završili na petom mjestu.

Ravnatelj gospićke Osnovne škole Ivica Radošević kaže da je,  kada se uzmu u obzir svi rezultati, Školsko sportsko društvo “Velebit” među najboljima u Hrvatskoj i to u ogromnoj konkurenciji čak 860 Školskih sportskih društava. “Tu nagradu primit ćemo na jesen kada se zbroje svi rezultati“, kaže Radošević koji ujedno čestita svim učenicima što su dostojno predstavili školu, grad Gospić i Ličko-senjsku županiju.

Svakako ne smijemo zaboraviti one čije su zasluge u svemu ovome itekako velike,a to su mentori, učitelji Darko Vukić, Damir Vujnović i Vanja Antić.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close