VijestiSport

Mališani iz cijele županije natjecati će se na Dječjoj olimpijadi u Mukinjama!

Dječji vrtić “Slapić” iz Korenice bit će domaćin Olimpijskog festivala dječjih vrtića Ličko-senjske županije, koji će se održati u srijedu 15. svibnja na stadionu „Blatuša“ u Mukinjama.


Na Dječjoj olimpijadi sudjelovat će 7 vrtića iz cijele županije (DV „Carić“, DV „Ciciban“, DV „Medo“, DV „Pahuljica“, DV „Tratinčica“, DV „Travica“ i DV „Slapić“), a svaki vrtić imati će majice drukčije boje sa oznakom vrtića.

Program će započeti u 10 sati, svečanim mimohodom uz pronošenje Olimpijske zastave, kao i paljenjem olimpijskog plamena, čiju baklju nosi dijete vrtića domaćina. Samo natjecanje sastoji se od dva dijela. U prvom dijelu, djevojčice i dječaci će se natjecati u trčanju na 50 m, skoku u dalj s mjesta i bacanju loptice u dalj. Drugi dio natjecanja biti će rezerviran za grupne discipline: štafeta 4X25 i mali nogomet.

Nakon završetka natjecanja, slijedi svečano proglašenje pobjednika i dodjela nagrada i diploma.

Podržite male Olimpijce svojim dolaskom i pridonesite promociji kulture sporta i zdravog života od najranije dječje dobi!

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close