Tech

Mali genijalci iz Osnovne škole Lovinac osvojili nova računala

Učenici Osnovne škole Lovinac javili su se sa svojom učiteljicom  na natječaj „Za naše male genijalce“, akciju koju provodi HEP.


Za sudjelovanje na natječaju bilo je potrebno ispuniti online obrazac te snimiti kreativni video u kojem učenici škole pokazuju zašto baš njihova škola zaslužuje dobiti nova računala te kako bi nova računalna oprema poslužila školi i učenicima. Dobitnici su javno objavljeni, a njihov video podijeljen na web-stranicama i Youtube kanalu Hrvatske elektroprivrede.

Ova društveno odgovorna kompanija dala je svoj doprinos Osnovnoj školi Lovinac te tako omogućila još bolji razvoj i napredak naših najmlađih.  Za ovu hvalevrijednu opremu zaslužna je učiteljica Goranka Erega i učenici, sada 7. razrednog odjela koji su snimili dobitnički video-uradak.

Čestitam kolegici Goranki i njezinim učenicima, istaknula je Marija Tonković, v.d. ravnatelja Osnovne škole Lovinac.

Primopredaja računala je obavljena 19. veljače 2019. g. u Osnovnoj školi Lovinac uz prisustvo direktorice Sektora za tržišnu i marketinšku strategiju gospođe Vlatke Kamenić-Jagodić, gospodina Venancija Mihaljevića, gospođe Franke Gojanović iz HEP-a, učenika 7.r., učiteljice Goranke Erega i v.d. ravnatelja Marije Tonković.

cof

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close