Scena

MALEK & Fitscho predstavljaju svoj prvi duet “Poželim”

MALEK i Fitscho upoznali su se na MasterClassu suvremenog pjevanja Jacquesa Houdeka te počeli stvarati zajednički koncertni program s kojim se predstavljaju publici. Tijekom uvježbavanja koncertnog programa, došli su na ideju napraviti vlastiti duet i tako je nastao singl Poželim.


“Radeći na zajedničkom koncertnom programu s MALEKom, uvidio sam kako bi bilo interesantno imati zajednički autorski duet. Odmah sam se dosjetio nekoliko akorda, na koje je MALEK počeo pjevušiti vokalnu dionicu. U samo nekoliko dana imali smo gotovu pjesmu”, govori Fitscho o nastanku dueta. Zajedno potpisuju tekst i glazbu pjesme te manji dio aranžamana, dok je za veći dio aranžmana i produkciju zaslužan vrhunski glazbenik i već iskusni aranžer i producent Filip Gjud.

“Oduševila me Fitschina ideja o zajedničkom singlu. Gotovo u istome danu složili smo glazbenu dionicu i dio teksta, a kasnije smo još upotpunili tekst koji je nedostajao i završili pjesmu. Kada smo došli u studio Filip Gjud je pjesmu opet uputio u neki novi smjer, kojeg danas imate prilike čuti”, prisjeća se MALEK. Uz Filipa Gjuda na klavijaturama, svoj doprinos ovome singlu podarili su sjajni mladi glazbenici: Tomo Presečkina gitari, Nino Krznar na bas gitari, Igor Martinek na bubnjevima te kratku, ali vrlo upečatljivu glazbenu dionicu odsvirala je mlada violončelistica Ana Gjud.

Videospot za singl Poželim režirali su i snimili zajedničkim snagama mlada redateljica Milena Kodžoman, zajedno s MALEKom i Fistchom, dok se postprodukcije i montaže video spota ponovno prihvatio MALEK. Kao što je već poznato, osim glazbe, pjevanja i skladanja, MALEKova velika ljubav su fotografiranje, snimanje i montiranje videa te slikanje.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close