Društvene mrežeKulturaIzdvojeno

MALE OČI U VELIKOM SVIJETU Razgledajte digitalnu izložbu mladog gospićkog fotografa!

Josip Durdov, gospićki fotograf i kolega iz naše redakcije portala, organizirao je digitalnu izložbu svojih fotografija za sve ljubitelje ovog vida umjetnosti!


S obzirom da je koronavirus odgovoran za premještanje velike većine svijeta na digitalne platforme, svijet se prilagodio i počeo koristiti iste na najbolji mogući način. Upravo je mnogo umjetnika počelo prezentirati svoje radove putem društvenih mreža, kao i organizirati različite radionice ili jednostavno dijeliti poruke potpore svojim pratiteljima i kolegama.

Josip je odlučio svima omogućiti razgled svoje prve samostalne izložbe “Male oči u velikom svijetu” u digitalnom obliku! Autor ističe kako je izložba nastala istraživanjem minijaturnog svijeta, koji je ljudskom oku u većini slučajeva zanemariv, u ranim jutarnjim satima, dok je sve prekriveno kapljicama rose i dok cijeli njihov svijet miruje, što je idealno vrijeme za bilježenje ovih „nestvarnih“ trenutaka.

Uživajte u 22 fotografije ovog fascinantnog svijeta na sljedećem linku!

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close