Grad ZagrebScena

Mala alpaka iz zagrebačkog Zoološkog vrta traži ime!

Alka, Iva, Zagrabia, Čupkica, Manda, Jasna, Mateja i Žuži samo su neka od imena koja bi od ponedjeljka mogla pripasti mladunčetu alpake okoćenom prije mjesec dana u zagrebačkom ZOO-u.


Koje će ime dobiti, odlučit će stručni žiri, a oni koji to žele mogu svoj prijedlog dati zaključno s petkom. Predlože li ono najupečatljivije, dobit će nagradu koju su pripremili Večernji list i zagrebački Zoološki vrt. Mala alpaka prva je prinova u vrtu ove godine, a baš kao i svakoj bebi, omiljene su joj aktivnosti spavanje i hrana.

“Čupava djevojčica” plod je ljubavi dugogodišnjeg para alpaka, mame Annike i tate Jaspera, te je druga alpaka okoćena u ZOO-u u Zagrebu. Prijedlozi imena, kojih je već stiglo stotinjak, mogu se dati na stranici dječjeg lista Radost na Facebooku.


Tekst: vecernji.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close