Scena

Maksim Mrvica ponovno u Hrvatskoj

Na oduševljenje brojnih poklonika, Maksim Mrvica će u sklopu svoje svjetske klasične turneje nastupiti i u hrvatskim gradovima


Početkom svibnja, klavirski vituoz Maksim Mrvica kreće na koncertnu turneju i promociju novog albuma na kojoj svira isključivo klasični repertoar. Na njoj će izvoditi klasična djela skladatelja poput Musorgskog, Liszta, Chopina, Skrjabina te svoje najpoznatije obrade ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Godfather’ i druge.

Nakon nastupa u Moskvi, gdje dolazi sa svojeg ruskog pohoda, karizmatični Šibenčanin održat će tijekom svibnja pet koncerata u Hrvatskoj i Sloveniji, i to u Slavonskom Brodu, Celju, Krapini, Karlovcu i Puli. Potom odlazi u Česku, a poslije Praga, na kinesku i južnokorejsku turneju, nakon čega se ponovo vraća u Hrvatsku i Sloveniju na još tri koncerta – u Čakovcu, Mariboru i Zadru.

Najprodavaniji svjetski crossover pijanist trenutačno promovira novi album ‘Mezzo e Mezzo’. Posebnost je ovog albuma u tome što je dio snimljen u klasičnom stilu, a dio zauzimaju već prepoznatljive Maksimove moderne obrade.


 

Tekst: tportal
Foto: screenshot YouTube


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close