Scena

Maksim Mrvica ponovno nastupa u Hrvatskoj

Klavirski virtuoz i najprodavaniji svjetski crossover pijanist Maksim Mrvica nakon turneje u Kini i Južnoj Koreji, ponovno se vraća u Hrvatsku gdje će imati seriju koncerata


Maksim Mrvica je svibnju u Hrvatskoj započeo promociju svog novog albuma ‘Mezzo e Mezzo’, a koncertom na atraktivnoj lokaciji Ljetne pozornice u Opatiji, 10. srpnja počinje novi program naziva ‘Adriatic Tour’ gdje će sa svojim britanskim bendom, s kojim nastupa na velikim svjetskim pozornicama, svirati svojevrsnu retrospektivu dosadašnjih deset objavljenih albuma te predstaviti najnoviji album ‘Mezzo e Mezzo’.

U sklopu ‘Jadranske turneje’, nakon opatijske Ljetne pozornice nastupit će i na atraktivnim lokacijama poput šibenske Tvrđave sv. Mihovila i trogirske kule Kamerlengo.

Očekuju ga još nastupi u Čakovcu 18. lipnja i Zadru 30. lipnja, gdje će izvoditi njemu najdraži klasični repertoar i djela velikih skladatelja poput Musorgskog, Liszta, Chopina i Skrjabina.


 

Tekst: tportal
Foto: screenshot YouTube

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close