VijestiScena

Maja Šuput predstavlja spot za pjesmu “Ne lomi mi srce”

Prije nešto više od mjesec dana Maja Šuput je na spektakularan način predstavila aktualni album “Showgirl”, ali i obznanila kako je postala regionalno zaštitno lice branda Ipanema.


Upravo u njihovoj organizaciji otputovala je u daleki Rio de Janeiro na snimanje spota za novi singl “Ne lomi mi srce” u produkciji IDJ Videos. Maja se pobrinula i za njegovu odličnu najavu pa je na društvenim mrežama redovito objavljivala atraktivne slike iz Brazila. Zavodljiva i u naručju zgodnog brazilskog manekena Rafaela Porphirioa koji je s njom u spotu, nerijetko je podizala medijsku prašinu.

“Ne lomi mi srce” još je jedan siguran hit autora Natka Smoljana Nace, Faye i Ivana Dražića te pun pogodak za našu najangažiraniju pjevačicu kojim je najavila još jednu uspješnu godinu.

“Jako sam sretna zbog ovog spota i prilike da ga snimam baš u Brazilu. Vjerujem da sam uspjela prenijeti njegovu energiju i strast i da će mnogi već na prve taktove moje nove pjesme zapjevati i zaplesati sa mnom”, rekla je Maja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Croatia Records | Foto: Maja Šuput facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close